Γιατί να συμμετέχετε στο συνέδριο;

Οι λόγοι που παροτρύνουν:

  1. Είστε ειδικοί! Μοιραστείτε γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες. Κάθε βιβλιοθήκη είναι μοναδική. Έχει να παρουσιάσει όχι μόνο βέλτιστες πρακτικές και επιτυχίες. Πρωτοβουλίες που δεν απέδωσαν ίσως λειτουργήσουν καλύτερα αλλού. Σίγουρα όμως δίνουν μαθήματα προς αποφυγή ή και βελτίωση! Μοιραστείτε τι λειτουργεί (και τι όχι) στη βιβλιοθήκη σας.
  2. Είστε νέος επαγγελματίας ή ερευνητής; Μοιραστείτε την έρευνά σας και αξιοποιείστε την ανατροφοδότηση. Συμβάλλετε στον προβληματισμό για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων.
  3. Ενεργοποιηθείτε στα θέματα που αφορούν τις Δημοτικές και Δημόσιες Βιβλιοθήκες της χώρας! Μαζί είμαστε πιο δυνατοί.
  4. Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου αποτελείται από έμπειρους και αξιόλογους επαγγελματίες και ερευνητές, ώστε να παράσχουν αντικειμενικό σχολιασμό, διότι οι εργασίες υποβάλλονται ανώνυμες. Είναι ένας ασφαλής τρόπος κοινοποίησης της επαγγελματικής σας γνώσης και εμπειρίας.
  5. Η επιστημονική και οργανωτική επιτροπή είναι εξαιρετικά υποστηρικτικές και πρόθυμες να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να καθοδηγήσουν τις βελτιώσεις και τις προσαρμογές που ίσως η εργασία χρειαστεί. Είναι μια καθημερινή διαδικασία συνεργασίας!
  6. Τα πρακτικά του Συνεδρίου θα εκδοθούν το αμέσως επόμενο διάστημα και θα αποτελέσουν ένα ακόμα στοιχείο στο Βιογραφικό σας.
  7. Για όσους εργάζονται σε μοναχικό περιβάλλον, η ανακοίνωση είναι η ευκαιρία που συμβάλλει και στην ανάπτυξη και περαιτέρω σκέψεων, αλλά και την ανταλλαγή εμπειριών με άλλους βιβλιοθηκονόμους.
  8. Μια ακόμη ευκαιρία επαγγελματικής ανάπτυξης: η επικοινωνία και η προσωπική συναναστροφή αποκαλύπτουν δυνατότητες για συνέργειες και περισσότερες συμμαχίες.

Η φωνή σας έχει σημασία!

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με την ευρύτερη κοινότητα.